Despre noi

Sfera Optic este o societate cu capital privat integral românesc a cărui obiect principal de activitate este oferirea de servicii şi produse destinate îngrijirii vederii umane.

Sfera Optic, având cabinete in județele Iași şi Botoșani, oferă o selecție de ochelari de vedere, ochelari de soare și lentile de contact. Unele dintre cele mai populare colecții includ Vienna Design, HIS, Boss, Gucci, Police, Prada, Ray Ban și Silhouette. Pe lângă acestea, la Sfera Optic puteți găsi colecții de rame romanești realizate sub bradul Cris.

Colaboram cu firme de renume în confecționarea lentilelor cum ar fi Uniopt Austria, Rodenstock, Interoptik, Essilor, Hoya.

Magazinele optice sunt deschise publicului de luni până vineri, iar pentru consultații se pot face programări utilizând numerele de telefon din secțiunea Contact.

Laboratorul de optică este utilat cu aparatură computerizată performantă.

Montajul se realizează in locație cu aparatură nouă de ultimă generație, pentru ca ochelarii dumneavoastră sa fie perfecți. Sfera Optic folosește pentru șlefuirea lentilelor aparate și utilaje de la firma Essilor.

Essilor este numărul unu mondial în domeniul aparatelor de prelucrare a lentilelor finite.

Aparatura medicală și tehnologiile de ultimă oră ne permit o foarte bună acuratețe a diagnosticului.

Calitatea serviciului medical ne definește fiecare acțiune.

14393255_10209122986845422_1288077352_o